چای عطری گوزل دستچین شده از بهترین مزارع چای دنیا است. چای گوزل خوش طعم ترین چای جهان را برای شما به ارمغان می آورد. چای سیاه از گیاهی به نام کاملیا سینسیس تولید می شود. بوته چای از گذشته های دور به عنوان یک گیاه با ارزش، دارای خواص متعددی است.از عصاره برگاموت به منظور عطری کردن چای استفاده می کنند. برگاموت گونه ای از مرکبات است که هم اندازه پرتغال بوده و رنگ آن سبز، نارنجی و یا زرد کم رنگ است. این میوه، بومی مناطق مردابی آمریکا و کانادا است. نامگذاری برگاموت بر روی این گیاه نیز به دلیل بوی آن است. برگاموت در زبان انگلیسی به معنای ترنج است
محصولات مرتبط
چای، کلمه ای چینی بوده که در قدیم در چین و شمال هند به کار می رفته و همین کلمه عیناً به زبان فارسی وارد شده است. گیاه چای برای اولین بار در چین و در حدود پنج هزار سال پیش رشد کرده که بهتدریج علاوه بر خواص متعدد، در رنگ آمیزی نیز از آن استفاده میشده است. این گیاه در چین به صورت خودرو و طبیعی یافت میشده اما پس از مدتی به عنوان دم کرده مفرح و بازآورنده سلامتی به دربار پادشاهان راه یافت و حتی تا اواخر قرن گذشته نیز جز نوشیدنی های تجملی و گرانقیمت به شمار میرفت. سابقه مصرف چای در ایران به قرن هفدهم میلادی باز می گردد. جهانگردان از چایخانه هایی سخن گفته اند که رجال و افراد ثروتمند در آنجا جمع شده و چای مینوشیدند. در همان قرن هفدهم میلادی، تاجری اصفهانی که دامنه تجارتش تا هندوستان میرسیده، برای اولین بار چای را از هند به اروپا برد و به عنوان نوشیدنی مفرح جدیدی آن را به اروپاییان معرفی کرد.
این چای از ترکیب چای سیاه ممتاز سیلان با عصاره برگاموت درست می شود. روش دم کردن چای عطری گوزل: به ازای هر نفر یک قاشق مربا خوری چای خشک را در قوری ریخته وسپس آب جوش اضافه کنید. اجازه دهید چای به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه دم بکشد.
دیدگاه خود را بنویسید