چای گوزل خوش طعم ترین چای جهان را برای شما به ارمغان می آورد. چای سیاه از گیاهی به نام کاملیا سینسیس تولید می شود. بوته چای از گذشته های دور علاوه بر خوراکی بودن به عنوان یک گیاه با اهمیت، دارای خواص متعددی است.
محصولات مرتبط
چای، کلمهای چینی بوده که در قدیم در چین و شمال هند به کار می رفته و همین کلمه عیناً به زبان فارسی وارد شده است. گیاه چای برای اولین بار در چین و در حدود پنج هزار سال پیش رشد کرده که بهتدریج علاوه بر خواص متعدد، در رنگآمیزی نیز از آن استفاده میشده است. این گیاه در چین به صورت خودرو و طبیعی یافت میشده اما پس از مدتی به عنوان دمکرده مفرح و بازآورنده سلامتی به دربار پادشاهان راه یافت و حتی تا اواخر قرن گذشته نیز جز نوشیدنیهای تجملی و گرانقیمت به شمار میرفت. سابقه مصرف چای در ایران به قرن هفدهم میلادی باز می گردد. جهانگردان از چایخانههایی سخن گفته اند که رجال و افراد ثروتمند در آنجا جمع شده و چای مینوشیدند. در همان قرن هفدهم میلادی، تاجری اصفهانی که دامنه تجارتش تا هندوستان میرسیده، برای اولین بار چای را از هند به اروپا برد و به عنوان نوشیدنی مفرح جدیدی آن را به اروپاییان معرفی کرد.
روش دم کردن چای گوزل: به ازای هر نفر یک قاشق مربا خوری چای خشک را در قوری ریخته وسپس آب جوش اضافه کنید. اجازه دهید چای به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه دم بکشد.
دیدگاه خود را بنویسید