چای سبز خارجی گوزل، دستچین شده از بهترین مزارع چای دنیا است و خوش طعم ترین چای جهان را برای شما به ارمغان می آورد. چای سبز نوعی چای است که از جوانهها و گلبرگ های تازه گیاه چای به دست میآید. در فرایند تولید این چای اکسایش بسیار کمی صورت میپذیرد. چای سبز در مناطق مختلفی از جمله چین و ژاپن کشت می شود. نوع ژاپنی آن به اوچا معروف است.
محصولات مرتبط
چای سبز بدلیل پلی فنول بالاتر نسبت به چای سبزهای دیگر خواص درمانی قویتری از جمله چربی سوزی و ضدسرطان بودن تا حفاظت از قلب، مغز، پوست و جلوگیری از بروز فشار خون بالا را دارا میباشد. •میتوان از نوشیدن چای سبز، کنترل میزان مصرف کربوهیدراتها (قندها) و ورزش مداوم، به عنوان مثلثی برای حفظ سلامتی و تناسب اندامها نام برد. •فلوراید موجود در چای سبز از ايجاد پلاك و پوسيدگي دندان و بوی بد دهان و پوکی استخوان جلوگيري ميكند. •چای سبز فعالیت سلول های مغز به ویژه بخش های مربوط به حافظه را تقویت و تحریک می کند. چای سبز در برگیرنده مقادیر زیادی از آنتی اکسیدان ها و نیز آنزیم ها، اسیدهای امینه و مواد شیمیایی گیاهی همچون پلی فنول هاست. چای سبز شامل ویتامین B، فولات، منگنز، پتاسیم، منیزیم و کافئین است. این گیاه در برگیرنده آنتی اکسیدان های فراوانی است. اپی گالوکاتچین گالات مهمترین ترکیب چای سبز است که در حدود %۱۱ آن را تشکیل می دهد اپی گالو کاتچین دارای نقش های متعددی است.
گیاه چای سیاه و چای سبز یکی است ولی در روند تولید آنها تفاوت های زیادی وجود دارد. چای سیاه از تخمیر کردن برگ چای و چای سبز از خشک کردن سریع برگ های آن تهیه می شود. نحوه دم کردن چای سبز خارجی گوزل: به ازای هر نفر یک قاشق مربا خوری چای سبز و یک فنجان آب جوش داخل قوری ریخته و اجازه دهید چای به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه دم بکشد.
دیدگاه خود را بنویسید